AzurAqua is officieel IAPMO gecertificeerd

De IAPMO-certificering voor waterfilters is een belangrijke garantie voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van waterfilters. 

IAPMO staat voor de International Association of Plumbing and Mechanical Officials, een wereldwijd erkende organisatie die zich bezighoudt met de ontwikkeling van normen en certificeringen voor sanitair en mechanische systemen, inclusief waterfilters.

Bekijk onze IAPMO Cerficering voor de Waterfilter
Bekijk onze IAPMO Certificering voor de WaterPitcher

Kies voor Kwaliteit

IAPMO-gecertificeerde producten dragen vaak een keurmerk of logo dat aangeeft dat ze zijn getest en gecertificeerd door IAPMO. Dit keurmerk kan op de productverpakking, handleiding, of direct op het product zelf staan.

De IAPMO-certificering voor waterfilters is een teken van kwaliteit en veiligheid. Het geeft aan dat een waterfilter grondig is getest en voldoet aan strenge normen voor het verwijderen van verontreinigingen, structurele integriteit en materiaalveiligheid. Hierdoor kunnen consumenten erop vertrouwen dat een IAPMO-gecertificeerd waterfilter effectief en veilig is om te gebruiken voor het zuiveren van drinkwater.

CE Certificering 

Het CE-keurmerk is een certificering die aangeeft dat een product voldoet aan de essentiële eisen van de Europese Unie (EU) op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming. CE staat voor “Conformité Européenne”, wat Frans is voor “Europese conformiteit”.

Als je en AzurAqua Waterfilter besteld, dan weet je zeker dat het product is beoordeeld op veiligheid en prestaties volgens EU-normen! Het waarborgt dat producten voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, waardoor consumenten beschermd worden en fabrikanten een geharmoniseerde markt hebben om hun producten te verkopen.

 

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

100% AzurAqua garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad