Betaling en Leveringsvoorwaarden

BETALING EN LEVERINGSVOORWAARDEN

Op deze pagina vindt u de verzend, betaal en retourinformatie van Azur Aqua. Mocht u na het lezen van deze informatie vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

LEVERING EN LEVERINGSGEBIEDEN:

Azur Aqua levert in heel West Europa, met uitzondering van oorlogsgebieden en gebieden zonder postcode. Onze producten worden verzonden via PostNL U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met Track and Trace code ter bevestiging van uw bestelling.

KOSTEN VAN VERZENDING

Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen onder €20,- die in Nederland en Belgie afgeleverd dienen te worden:

UITVOERING VAN UW ORDER

Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling binnen 24 uur verzonden. Indien het niet mogelijk is uw pakket aan te bieden bij PostNL, bijv. vanwege sluiting op zondag of nationale feestdag(en), wordt uw bestelling verzonden op de eerstvolgende dag dat PostNL weer pakketten accepteert.

VEILIG BETALEN

De website van Azur Aqua is beveiligd met SSL. Alle data van u naar ons, en andersom, wordt versleuteld. Zodra u op de betaalknop klikt, schakelt deze website door naar de met SSL beveiligde verbinding van onze betaalprovider Mollie. Zo bent u er zeker van dat u veilig kunt betalen.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Voor uw gemak bieden wij u een ruime keuze aan betaalmogelijkheden aan.

  • Afterpay
  • iDeal
  • Bancontact/Mister Cash
  • Creditcard
  • Sofortbanking
  • Paypal

BELASTING TOEGEVOEGDE WAARDE (BTW)

Alle productprijzen in onze webshop zijn inclusief 9% BTW.

RETOURNEREN VAN GOEDEREN

Wij hanteren een herroepingtermijn van 14 dagen na ontvangst van het product. Wilt u een product retourneren, dan kunt u dat ons laten weten.

HERROEPINGSFORMULIER

Producten dienen in de originele staat, ongeopend en ongebruikt geretourneerd te worden in een stevige verpakking. De kosten voor retourneren zijn voor de koper. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van uw retourzending gecrediteerd en teruggestort op uw rekening. De wettelijke termijn voor het crediteren van het aankoopbedrag is 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

100% AzurAqua garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad