Pak je TDS Meter erbij

Vul een glas met water: Neem een schoon glas en vul het met het water dat je wilt testen. Zorg ervoor dat het water op kamertemperatuur is voor een nauwkeurige meting.

Dompel de TDS meter onder: Steek de TDS meter in het water tot het display volledig ondergedompeld is. Zorg ervoor dat de meetelektroden volledig bedekt zijn door het water.

 

Meten maar!

Wacht enkele seconden totdat de meting stabiliseert. Het display zal een numerieke waarde tonen die de totale hoeveelheid opgeloste vaste stoffen in het water aangeeft, uitgedrukt in delen per miljoen (ppm) of milligrammen per liter (mg/L).

Interpreteer de resultaten: Vergelijk de gemeten waarde met de aanbevolen TDS niveaus voor drinkwater. Over het algemeen wordt een TDS waarde onder de 50 ppm als uitstekend beschouwd voor drinkwater. Hogere waarden kunnen wijzen op mineralen of verontreinigingen in het water.

Bestel jouw TDS Meter en meet je waterkwaliteit

Meet je waterkwaliteit met de officiele AzurAqua® TDS Meter. Heb je een combipack besteld? Dan is de meegeleverde TDS-meter gratis en kan jij thuis de waterkwaliteit meten en zie je hoe vervuild jouw water is!

 

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

100% AzurAqua garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad