Klantenservice

Ons Team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Vragen over bezorging

Bezorging, Garantie & Retouren

Wij hebben de meeste producten op voorraad in Nederland. Hiervoor geldt dan ook een levertijd van 1 werkdag wanneer u voor 17:00 bestelt.

Levering naar België zijn doorgaans binnen 1 werkdag geleverd en uiterlijk binnen 2 werkdagen bij u!

Gratis; bij bestellingen boven de €50,00 incl. BTW zijn de verzendkosten in België en Nederland gratis. Voor verzendingen onder de €50, brengen wij verzendkosten (gemiddeld €4,95) in rekening. Deze variëren per product, omdat dit afhangt van het gewicht.

Wij leveren met verschillende pakket bezorgers. TNT Post is echter de meest gebruikte.

Natuurlijk heb je garantie op de werking van jouw product! 

U kunt binnen 2 weken een product retourneren en dan krijgt u uw geld terug. Voorwaarde is wel dat het product en de verpakking in een staat verkeren dat deze nog verkocht kan worden.

Zodra het product is ontvangen en is gecontroleerd op schade wordt uw geld terug gestort.

Vragen over betalingen

Veilig Betalen

Hieronder ziet u de verschillende betaalmethodes. Alle methodes worden via de software van MultiSafepay gedaan. Een leidende organisatie in internet payment services. 

Bancontact/Mister Cash
Carte Bleue
Directebanking
Giropay
iDEAL
Maestro
Master Card
Visa
Bankoverschrijving
Paypal

Op rekening kopen door overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en bedrijven: U kunt namens uw instelling op rekening kopen mits u over de benodigde autorisatie beschikt. Bedrijven met een goede betaalhistorie bij AzurAqua, die tevens voldoen aan een kredietwaardigheidstoets, kunnen eveneens een kredietlimiet krijgen en op rekening kopen. De beoordeling hiervan ligt bij AzurAqua en haar financiële partners. De betaaltermijn is 14 dagen of bij een overheids-onderwijs-instantie in overleg.

Actie: Als u uw bestelling heeft geplaatst stuurt u dan een mail naar [email protected] o.v.v. uw ordernummer met als onderwerp “op rekening kopen” Er wordt contact met u opgenomen. 

Uw betaling wordt uitgevoerd achter het beveiligde software programma van MutliSafepay. MultiSafepay is een internet payment service provider en is gespecialiseerd in het soepel en veilig laten verlopen van betaling. Uw veiligheid is dus gegarandeerd.

Speciaal voor Belgische klanten hebben wij ons betaal proces uitgebreid door samen te weken met het veilige betaalplatform Mutisafepay. met alle Belgische betaalmogelijkheden. Zoals Bancontact/Mister Cash, Carte Bleue, DIRECTebanking, Giropay, iDEAL, Maestro, Master Card, Visa, Wire Transfer.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

100% AzurAqua garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad